Tidenes gruppe!

 


Først ut i denne formidable kvartetten møter vi den legendariske Jonas Engestøl Wettre. Den  merkeopphengte 16-åringen utgjør gruppas mannlige fjerdedel og holder orden på de resterende tre hønene i gruppa. Geniet fra Carl Berner kan brukes til så mangt, noe som med 5,7 i snitt sier seg selv. Skole-dropout er for Wettre synonymt med død, noe han virkelig vil vise når han i 2034 blir statsminister med aksjemegling som hobby.

 

 
 

Narmada "Nandey" Siva er colgatemodellen som biter vennene sine i ræva med sine glinsende tenner om de så mye som tenker på å droppe ut! Om du dropper ut og Nandey får vite om det vil det skje med deg som i den amerikanske skrekkfilmen "Wrong turn" (og tro meg, det vil du IKKE oppleve). Nandey er farlig og er det noe hun virkelig er omtstander av, er det det å droppe ut?

 
            

Gruppemedlem nummer to er    Hana  Barakzahi. Den allvitende stjerneeleven fra Furuset har nylig brutt kontakt med alle vennene sine fordi de har gjort det hun har på lista som såkalt "haram"; å droppe ut fra skolen! Når hun blir politiker skal hun gjøre alt for å motvirke dette. Hønene Jonas snakker om er egentlig kanskje intelligente tigere after all? Wraaar!!

 

 

                                                                                  

Ragnhild Strøm er en fabelaktig jente fra beste vestkant som har tilbrakt de to siste årene i Dar es salaam i Tanzania på en International skole.Der har hun lært mye viktig kunnskap de fleste på hennes alder bare kan drømme om. Dessuten er hun, og oss andre, supergenier. Vi går jo tross alt på elvebakken?

  

 

 

Én kommentar

e-jay

25.okt.2010 kl.08:14

Han Jonas altså.. en skikkelig hunk!

Sjekk vår blogg!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits